HELGENS MENY

Vecka 46 20/11 och 21/11

Torskrygg  med sandefjordsås, dillpicklad fänkål,  gräslökschips,  potatispuré och regnbågsrom  235:-

  •  

Långbakat högrev med picklad zucchini,  majskrisp, chiliaioli och vinägersky 225:-

  •  

Bakad getost med honungsrostade rotfrukter, picklad gulbeta och valnötter 205:-

  •  

KycklingSallad från Mowitz. Broccoli, sojabönor, västerbottenost, picklad rödlök och örtdressing. 195:-

  •  

Räkmacka på rågbröd med färskost, ägg, dillmajonäs , picklad lök och västerbottenost. 225:-

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd & kaffe.

Öppettider:

Onsdag- Fredag 11-15,00. Lördag-Söndag 11-15,30 (Varmköket stänger 30 min innan.) Fika serveras till stängning