VECKANS LUNCH

Meny 18-22/9

Måndag:

Fisksoppa med tomat och saffran, torsk, pilgrimsmussla och krispig morot

samt örtcreme 140kr

Långbakad rapskarré med äpple, röd grönkål och timjansky samt

västerbottenpotatis 135kr

Tisdag:

Ångad kummel med spetskål, sockerärtor och kräftsås samt dillåd potatis 140kr

Örtstekt kyckling med mangold, broccoli och dragongräddsås 140kr

Onsdag:

Viltfärsbiff, potatispuré, rostade rotfrukter och bourgignonnesås 145kr

Torsk med len fänkålssås, färska röda betor samt dillslungad potatis 145kr

Torsdag:

Långbakad lammlägg med gremolata, tomatsky, zucchini och rostad Amadinepotatis 140kr

Krondillsbakad kolja med vitvinsås, svartkål och vaxbönor 145kr

Fredag:

Varmrökt lax med krämig potatiskompott samt smörslungade höstgrönsaker 145kr

Örtfärserad tuppkyckling, äppelsky, rostad och picklad morot samt potatispuré 145kr

I lunchen ingår råkost, bröd, bordsvatten och kaffe.

Öppettider

Månd-onsd 11-14,30

Torsd 11-15,30 (Lunch till 14,30)

Fredag 11-15,30 (Lunch till 14,30)

Lördag 11-15,30

Söndag 11-15,30

Hälsningar Katja & Patrick