VECKANS LUNCH

MENY 16-20/10

MÅNDAG:

Krämig fisksoppa med räkor, rotfrukter och gremolata 145kr

Nattbakad rapskarré, äpple, puylinser, hasselnötter och currycreme 145kr

TISDAG:

Ångad kolja, brynt smör, havtorn, citronglaserad morot, saltrostad

mandel och potatispuré 145kr

Långbakat tupplår, timjansky, rostade morötter och stompad potatis med parmesan 135kr

ONSDAG:

Dill- och prästostbakad torsk med rostad rotselleri från Källdalen, potatispuré

och örtcreme 145kr

Pannbiff kryddad med kapris, persilja och rödlök serveras med färska betor, cidersenapsky och rostad potatis 145kr

TORSDAG:

Parmesanbakad kummel med smörad höstkål, sockerärtor, blåmuselsås och krondillskokt potatis 145kr

Krämig risotto på skogssvamp, rotselleri och rosmarin serveras med Serranoskinka, parmesan och rostad pumpafrö 145kr

FREDAG:

Fiskwallenbergare med brynt smör, grön pepparrotscreme, citronrostad blomkål och dillad potatis 155kr

Beuf Bourgignonne med rökt sidfläsk, champinjon och charlottenlök. Serveras med rotfrukter och potatispuré 155kr

I lunchen ingår råkost, bröd, bordsvatten och kaffe/te

Öppettider

Månd-tisd 11-14,00 Från V 44 har vi öppet torsd-sönd 11-15,30

Onsd-fredag 11-15,30 (Lunch till 14,30)

Lördag-söndag 11-15,30

Hälsningar Katja & Patrick