VECKANS LUNCH

 Veckans meny: 20-22 februari

Kolja med brynt smör, morötter, havtorn och rostad mandel

serveras med potatispuré och dill 155 kr

Färserad majskyckling från Bjäre med sötsur dragonsås samt

stompad Amadinepotatis- och palsternacka 155 kr

Bakad rotselleri med Ädelost från Kvibille, puylinser och rosmarinrostad

svamp samt pinjenötter och björnbär 155 kr

BOWL – Quinoa, broccoli, fetaost, röd spetskål, blodapelsin och varmrökt lax

samt rostade betor och basilikacreme 155 kr

 Räksmörgås med ägg, örtmajonäs, rucola och picklade rödlök 195 kr

Till våra lunchrätter ingår hembakat bröd , råkost & kaffe alla vardagar.

ÖPPET

 *Onsdag -fredag 11-14,30  Lunch & fika 

*Lördag  11-15,30 köket till 15,00

*Söndag, brunch, sittning 11 eller 13.30

Bokning endast på telefon, lättast ons-söndag 9-11.

Vardagar önskar vi drop in och tar därför bara bokningar på 6 personer eller fler.

Helgen 2 och 3 mars är vi också på ”Passion för mat” på Åbymässan, där vi erbjuder ”Katjas avsmakningsmeny” i Smaka på Västsveriges monter. Här på Lilla Spinneriet erbjuder vi god fika med matiga mackor samt sallad hela helgen! Alltså ingen varm lunch eller söndagsbrunch.